Sveriges radiohistoriska förening - Användarvillkor

Vilkor för medlemskap
När du har registrerat dig och ditt konto har aktiverats, blir du automatiskt medlem i Sveriges radiohistoriska förening. Är du intresserad av fortsatt medlemskap betalar du in 50 kr till föreningens bankgiro 5977-6120. Medlemsavgiften är för närvarande en engångsavgift som betalas i samband med inträde i föreningen, men kan i framtiden komma att omvandlas till en årlig avgift.

Allmänna villkor
Genom att besöka “Sveriges radiohistoriska förening” (hädanefter “vi”, “oss”, “vår”, “Sveriges radiohistoriska förening”, “http://radiohistoriska.se/forum”), så godkänner du att du binder dig juridiskt till följande avtal. Om du inte godkänner följande avtal, besök inte eller använd inte “Sveriges radiohistoriska förening”. Vi kan ändra detta avtal när som helst och vi kommer att göra allt för att informera dig om ändringar, men det vore klokt av dig att granska denna sida regelbundet på egen hand eftersom fortsatt användning av “Sveriges radiohistoriska förening” även efter ändringar innebär att du godkänner att du är juridiskt bunden till detta avtal.

Vårt forum drivs av phpBB (hädanefter “de”, “dem”, “deras”, “phpBB mjukvara”, “www.phpbb.com”, “phpBB Limited”, “phpBB Teams”) som är en forumprogramvara tillgänglig under “General Public License” (hädanefter “GPL”) och kan laddas ner från www.phpbb.com. phpBB mjukvaran främjar endast Internetbaserade diskussioner, phpBB Limited är inte ansvariga för vad vi tillåter och/eller förbjuder för innehåll och/eller uppförande. För mer information om phpBB, besök https://www.phpbb.com/.

Du går med på att inte posta något grovt, obscent, vulgärt, förtalande, hatiskt, hotande, sexuellt orienterat eller något annat material som kan bryta mot lagarna i ditt land, lagar i landet där “Sveriges radiohistoriska förening” finns, eller internationell lag. Om du bryter mot detta så kan det leda till omedelbar och permanent bannlysning samt att vi kontaktar din Internetleverantör. IP-adressen för alla inlägg sparas. Du går med på att “Sveriges radiohistoriska förening” har rätten att ta bort, redigera, flytta eller stänga vilka trådar som helst, när som helst. Som användare godkänner du att all information du skriver in sparas i en databas. Denna information kommer inte att delges till någon tredje part utan ditt samtycke, men varken “Sveriges radiohistoriska förening” eller phpBB kan hållas ansvariga för eventuella intrångsförsök som kan leda till att information komprometteras.


Tillbaka till inloggningsskärmen