Ny hemsida för föreningen!

Lämna förslag på kategorier, förslag på förbättringar etc.
Användarvisningsbild
Johan
Site Admin
Inlägg:568
Blev medlem:18 september 2006, 19:50
Ort:Södra Sandby
Kontakt:
Ny hemsida för föreningen!

Inlägg av Johan » 25 oktober 2006, 16:44

Hej alla radiovänner!
Föreningen har nu fått en ny vacker hemsida som utarbetats av Ann-Britt Magnusson, Slite, Gotland. Å föreningens vägnar tackar jag innerligt för allt arbete! Hemsidan är viktig då det är första intrycket man får av föreningen!

Adressen till hemsidan är:

http://www.radiohistoriska.se/

Vi skulle tycka det var roligt om Du ville vara med på Medlemssidan, http://www.radiohistoriska.se/medl.html , med Ditt CV och en bild. Visst är det trevligare när man får en liten bakrund om föreningens medlemmar! Skicka gärna några rader till webmaster och en bild ca 150x200 pixlar, så lägger hon in det.

A-B:s adress: annmag@telia.com

När det gäller de olika "småsidorna" på hemsidan om de olika kategoriämnena är det inte riktigt avgjort hur de ska se ut och om de ska vara kvar. Kom gärna med synpunkter om dessa och vad man skulle kunna använda dem till!

För övrigt tycker jag forumet börja komma igång på allvar. Inläggen börja trilla in och en hel del intressanta funderingar har lyfts! Från medlemmars önskemål har jag även modifierat forumet, med hjälp av min sambo, så medlemslistan är dold för icke medlemmar. Främst för att undvika att våra medlemmars mailadresser hamnar i spam-register.