Kortvågs sändning på Svenska.

Diskussioner inom ämnen som inte passar någon annanstans.
Dan Andersson
Inlägg:76
Blev medlem:15 februari 2007, 16:13
Ort:DELSBO
Kortvågs sändning på Svenska.

Inlägg av Dan Andersson » 20 januari 2020, 13:18

Hej.
Kommande radiosändning på Kortvåg:
Specialprogram på World Radio Day den 13 februari


SDXF kommer att fira Världsradiodagen torsdagen den 13 februari 2020
med en specialsändning över Channel 292 i Tyskland på kortvåg 7440 kHz kl. 09.00 UTC (10.00 svensk tid).
Programmet kommer sedan att gå i repris söndagen den 16 februari kl. 11.00 UTC (12.00 svensk tid på samma frekvens.

Vi hoppas på god mottagning.
Rapporter och synpunkter på programmet kan sändas som e-post till qsl@sdxf.se
eller med vanlig post till Sveriges DX-Förbund, Box 1097, 405 23 Göteborg.
Saxat från SDXF hemsida: (SDXF0 Sveriges DX-Förbund) http://www.sdxf.se/WP/
Denna radiostation hörs bra i Delsbo med ganska enkel antenn!

73 de Dan Andersson i Delsbo
SM3MTQ